Lite om mig!

Foto: Louise Martinsson

Mitt namn är Ina och jag är en tjej på 19 år. Jag går naturvetenskapsprogrammet på Väggaskolan i Karlshamn och tar alltså studenten snart! Verkligen skönt!!

Denna sidan har jag funderat på att göra länge men kom igång då jag gick en webbdesignkurs som är på skolan.
Varför jag just valt att göra en hemsida om gitarrer är för att jag själv spelar och är väldigt intresserad av gitarr och hade dessutom många roliga idéer till sidan.

Fritid

På fritiden spelar jag självklart gitarr, bland annat i en gitarrorkester och har även en lektion i veckan med Aida Jaran-Bilanovic. Jag har spelat gitarr sedan jag gick i 4.an och spelat med i en orkester sedan jag gick i 5.an.

Jag leder även en gymnastikgrupp i Karlshamns gymnastikförening, Gymmix. Där jag har en grupp med 7-9 åringar i redskap och har haft i några år nu.

Intressen

Hantverk är också ett av min intressen. Jag stickar och virkar, samt pärlborderar som ni ser ett exempel på här till höger.

Efter att jag har tagit studenten hade jag tänkt att resa till USA och Australien, alltså ett sabbatår.

När jag kommit hem igen så hoppas jag komma in på arkitektutbildning. Design är ett av mina stora intressen, jag gick en designkurs i skolan. En helt underbar kurs!
I denna kurs fick jag bland annat designa skålar i smält glas, så kallad fusing.

En annan kurs som jag går i skolan är Foto B, om ni vill se lite bilder som jag tagit kan ni trycka på undermenyn "Diverse Foton".